Komarniki so vam na voljo v različnih oblikah, kar vam omogoča namestitev ne glede na vrsto in starost objekta. Rolo komarniki so navadno najpogostejša izbira, saj se jih namesti neposredno v omarico žaluzij oz. roletno omarico. Fiksni komarniki so stalno pritrjeni, izbirate pa lahko med različnimi načini pritrditve, odločite pa se za tistega, ki vam najbolje ustreza. Seveda imate tudi pri tej obliki na voljo potopno variacijo, ki je povsem skrita in ne vpliva na celoten izgled objekta. Komarnik pa lahko namestite tudi na vrata in celo drsna vrata, za katere vam ponujamo tako enojne kot dvojne drsne komarnike vrhunske kakovosti.

Komarniki so idealni za trajno in vsestransko zaščito pred komarji, muhami, molji in ostalimi insekti, ki so v poletnih mesecih še kako nadležni, hkrati pa vam omogoča normalno prezračevanje vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Kljub vsemu pa boste s komarniki imeli še vedno prost pogled skozi okno ali vrata. Nudimo vam rolo, krilne ali fiksne komarnike. 

Komarniki so izdelani iz ALU ogrodja ter mrežice, izbirate pa lahko med veliko barvnimi kombinacijami. Na voljo vam je večsistemska možnost, kar pomeni, da lahko komarnike vgradimo praktično v katerakoli vrata ali okna. Poleg tega jih lahko integriramo tudi v rolo omarico skupaj z roleto. Rolo komarnik se lahko pritrdi horizontalno ali vertikalno. Ko komarnika ne uporabljamo, tako ostane skrit in zaščiten.

Verjetno vsi poznate občutek, ko vam ponoči okoli glave leta komar in vam ne pusti spati. Verjetno je to eden izmed najbolj neprijetnih trenutkov, ki jih lahko doživite v poletnih mesecih, kadar so komarji na potepu. Verjetno ste tisti, ki imate zelo pogosto težave s komarji preizkusili že mnogo alternativ, da bi se teh nadležnih letečih insektov znebili in za njih zapravili tudi kupe denarja. Seveda nekateri preparati pomagajo, toda večina izmed njih je precej dragih in pa tudi neuporabnih. 

Kako si lahko še drugače pomagamo? 

Komarniki so vsekakor ena izmed alternativ, ki jih komarji ne bodo morali pretentati, tako da se vsekakor izplača usmeriti v to smer in iskati rešitve na tem področju. Večina izmed nas ima poleti na stežaj odprta okna, morda tudi vrata, vsaj kadar udari huda vročina, saj drugače ponoči nikakor ne moremo spati, ker je enostavno prevroče. S tem ravnanjem komarje dobesedno povabimo v svoj dom in jim ponudimo večerjo kot na pladnju. Sedaj je čas, da se to preneha! Komarniki se lahko namestijo na vaša vrata in okna in bodo ob pravilni montaži in uporabi 100% preprečili komarjem, da bi lahko vstopili v vaš dom in povzročali težave. 

Obstajajo tudi druge alternative, ki smo jih omenili že zgoraj, torej raznorazni preparati, ki pa seveda niso ravno najboljši, saj ne delujejo tako zelo učinkovito kot komarniki, ki dejansko ob pravilni uporabi 100% preprečijo komarjem in seveda tudi drugemu mrčesu in insektom, da bi lahko vstopil v vaše domove. 

Kaj so komarniki? 

Seveda se zavedamo, da nekateri še niste slišali za komarnike in prav zato smo se odločili, da vam na hitro predstavimo kako delujejo in kaj komarniki sploh so. Gre za neke vrste mrežo, ki je zelo drobno grajena, tako da komarji enostavno ne morejo skozi, kar jim seveda učinkovito preprečuje, da bi vstopili v naše domove. Komarniki so torej mreža, ki se jo namesti na okna in vrata in se jih kadarkoli lahko odstrani, ali pa pospravi tako, da bomo sami lahko nemoteno hodili skozi vrata, saj v primeru, da jih ne pospravimo le to ni mogoče, saj komarniki popolnoma zaprejo vhode. 

Obstaja več vrst komarnikov. Obstajajo takšni, ki se jih namesti na okna in vrata in se jih ne da odstraniti. Ti komarniki pridejo v poštev predvsem za okna, za vrata pa nikakor ne, saj se potem tudi sami nebi mogli gibati med prostori. Poznamo tudi komarnike, ki se jih lahko pospravi kadar jih ne potrebujemo ali pa kadar bi radi odšli skozi vrata. Komarniki imajo mehanizme, da se jih lahko pospravi kot rolete ali zunanje žaluzije. Preprosto se jih zvije in problem je rešen. Obstajajo seveda mehanizmi, ki tovrstno dejanje omogočajo in ti mehanizmi so za uporabo zelo enostavni in elegantni. 

Kje kupiti komarnike? 

Ali se sprašujete, kje lahko komarnike sploh kupite, saj jih verjetno v kakšni splošni prodajalni še niste videli? Seveda je komarnike najbolj enostavno naročiti kar preko spleta, kjer boste lahko tudi na slikah videli kaj kupujete in se tako veliko lažje odločili za takšne komarnike, ki so za vas najbolj primerni. 

Različni ljudje imajo različne potrebe, to je dejstvo in tega se v našem podjetju še kako dobro zavedamo. Prav to je tudi glavni razlog, da smo pripravili toliko različnih komarnikov, da bo vsak našel nekaj zase. Obstajajo različni komarniki, tako da je zelo priporočljivo, da se pred nakupom dobro pozanimate glede teh, da boste dobili vse potrebne informacije preden se boste odločili za nakup. 

Naši strokovnjaki vam bodo točno povedali kaj potrebujete, saj imajo že večletne izkušnje na področju izdelave in montaže komarnikov. Pozivamo vas k temu, da stopite v stik z njimi in jih vprašate vse kar vas zanima glede komarnikov.