Zunanje žaluzije

Rolete, senčila - Roletarstvo SENCA Maribor
RoleteNotranje žaluzijeZunanje žaluzijeLamelne zaveseKomarnikiTendeALU-ROLO vrataVetroloviNadstreski





Zunanje žaluzije

ZUNANJE ŽALUZIJE

Zunanje žaluzije so senčila primerna za zaščito pred sončnimi žarki in vročino. Montirajo se na zunanji strani oken in vrat. Prostoru ne odvzemajo svetlobe, dodatno popestrijo vaš dom ali poslovni objekt ter dajo občutek zasebnosti.

Lamele zunanjih žaluzij nimajo ostrih robov, vodene pa so v stranskih vodilih. Tako žaluzija ni občutljiva na močan veter in njegove sunke. Zunanje žaluzije so dimenzij 80mm in različnih barv glede na vaše potrebe. Izdelane so iz kakovostnih materialov z dolgo življenjsko dobo ter so odporne na različne vremenske vplive. Zunanje žaluzije imajo lahko ročni pogon z monokomando ali pa elektromotor na stikalo oziroma daljinsko upravljanje.

Maska ali blenda za zunanje žaluzije, to je tisti del kamor se zloži žaluzija, je pri podometnem sistemu nevidna in se nanjo zaključi fasada. Pri nadometnem sistemu oz. takrat, ko je fasada že zaključena in se žaluzije montirajo naknadno, je zunanja maska ali blenda vidna.

V naši ponudbi so tudi žaluzije KRPAN, ki jih uvrščamo v najkvalitetnejši razred žaluzij, saj so narejene iz najkakovostnejšega aluminija.


Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije
Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije
Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije
Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije
Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije


Kot smo že omenili so zunanje žaluzije odlične za zaščito pred toplimi poletnimi sončnimi žarki. Narejene so tako, da odbijajo sončne žarke in tako preprečujejo, da bi le ti poleti še bolj segrevali vaše prostore in vas tako prisilili k uporabi klimatskih naprav, ki niso ravno najboljše za naše zdravje. Pogosto lahko povzročajo glavobole pri bolj občutljivih ljudeh, prav tako pa se lahko tudi prehladimo, v kolikor z uporabo klime seveda pretiravamo. Zunanje žaluzije so na trgu že kar nekaj let, prav vsakodnevno pa se strokovnjaki ukvarjajo s tem, kako le te narediti še boljše, lepše in uporabnikom bolj prijazne.

Roletarstvo Senca z bogato ponudbo zunanjih žaluzij:

Verjetno poznate kar nekaj ponudnikov, ki vam nudijo izdelavo in montažo zunanjih žaluzij, toda treba se je zavedati, da niso ravno vsi ponudniki kvalitetni, saj nekateri za izdelavo svojih žaluzij uporabljajo slabe materiale, ki niso ravno dolgo obstojni. Nekateri ponudniki ne nudijo možnosti vgradnje elektromotorjev, ki omogočajo enostavno, hitro in učinkovito spuščanje in dvigovanje žaluzij, tako da jih morate vedno dvigovati ročno, kar lahko v določenih primerih povzroča nekaj težav.

Zunanje žaluzije so vsekakor lahko zelo lep modni dodatek vašega stanovanja ali hiše, če se smemo tako izraziti. Prav zato je pomembno, da izberete takšne, ki bodo lepo usklajene z vašo zgradbo, da bo vse skupaj izgledalo kar se da lepo. V kolikor se boste odločili za nakup zunanjih žaluzij pri nekem ponudniku, ki nima ravno široke ponudbe, potem boste omejeni na le nekaj različnih zunanjih žaluzij, kar pomeni, da zelo verjetno ne boste morali izbrati takšnih, ki bi vaši zgradbi najbolj pristajali. V kolikor pa se odločite za nakup pri roletarstvu Senca, boste dobili lahko zunanje žaluzije v veliko različnih oblikah, barvah in narejene bodo lahko iz veliko različnih materialov. To je zelo pomemben podatek, saj boste tukaj lahko izbrali tiste, ki so za vas najprimernejše.

Zakaj imeti zunanje žaluzije?


Ljudje, ki se odločajo za nakup zunanjih žaluzij so običajno tisti, ki imajo na svoji zgradbi veliko oken, saj so okna tista, ki predstavljajo najbolj ranljiva mesta zgradb. Prav tako lahko zunanje žaluzije preprečijo, da bi nepridipravi vlomili v vaš dom, kar je seveda dobrodošlo, saj so zgradbe, ki imajo že v pritličju veliko oken zelo ranljiva in odlična tarča za vse, ki bi radi sebi pridobili neko tuje premoženje.

Ljudje se običajno premalokrat vprašajo, kako vse jim bodo zunanje žaluzije koristile, kar seveda niti približno ni dobro. Zaradi nepoznavanja se za njih ne odločajo pogosto, pa čeprav bi jim lahko zelo koristile pri zniževanju stroškov ogrevanja in hlajenja prostorov v zimskih ali poletnih dneh.

Ko boste izbirali zunanje žaluzije bo najboljše, da se posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati katere žaluzije so za vas najbolj primerne. Le tako boste kupili tiste, ki bodo res primerne za vaš dom ali poslovni prostor.
Copyright © 2010-2017 - Roletarstvo Senca | rolete-senca.si | Izdelava spletnih strani: mimateam
Hitri kontakt - roletarstvo, senčila, žaluzije, rolete, rolo sistemi, rolete Maribor

rolete, roletarstvo, senčila