Senčila

Rolete, senčila - Roletarstvo SENCA Maribor
RoleteNotranje žaluzijeZunanje žaluzijeLamelne zaveseKomarnikiTendeALU-ROLO vrataVetroloviNadstreski

Senčila

SENČILA

Veliki prostori potrebujejo dovolj zunanje svetlobe, vendar pa preveč svetlobe v sončnih dneh lahko pomeni pregrevanje prostorov. Senčila Roletarstva SENCA ščitijo prostor pred vročimi sončnimi žarki, obenem pa zagotavljajo njihovo svetlost.

Potrebujete senčila, ki bodo vaše prostore popolnoma zatemnila in zagotavljala toplotno ter zvočno izolacijo, obenem pa vas varovale pred vlomilci ? Rolete zagotavljajo vse to, z njimi pa boste še dodatno polepšali že tako lepo hišo ali stanovanje. Izbirate lahko med različnimi oblikami in barvami rolet ter upravljanjem z zgibno ročico, daljinskim upravljalcem ali s stikalom.

Ste se naveličali klasičnih zaves? Notranje žaluzije so senčila, ki bodo več kot popolnoma nadomestila zavese iz blaga, saj sami regulirate, koliko svetlobe želite spustiti v prostor. Za razliko od klasičnih zaves jih ni potrebno prati, ampak zgolj pobrišemo prah s krpo. Lahko pa se odločite za zunanje žaluzije, ki se namestijo na zunanjo stran oken.

Lamelne zavese so senčila, namenjene oknom z večjo površino. Spominjajo na klasične zavese, le da imajo obliko dolgih trakov. Trakovi lamelnih zaves imajo antistatično zaščito, peremo pa jih prav tako kot klasične zavese.

Ste lastnik gostinskega lokala, pa bi radi svoje stranke postregli na terasi? Potem so tende prava senčila, ki bodo vašim gostom zagotovila dovolj sence v vročih poletnih dneh.

Če ste še vedno v dilemi, potem nas pokličite na telefonsko številko 041-672-408 ali pa izpolnite obrazec in si zagotovite brezplačno svetovanje in izmero vaših površin.


Senčila Senčila Senčila Senčila Senčila
Copyright © 2010-2017 - Roletarstvo Senca | rolete-senca.si | Izdelava spletnih strani: mimateam
Hitri kontakt - roletarstvo, senčila, žaluzije, rolete, rolo sistemi, rolete Maribor

rolete, roletarstvo, senčila